Karşıyaka 15 Temmuz İlkokulu

Vizyon: Milli, manevi ve ahlaki değerleri özümseyerek kişilik haline getirmiş, küresel gelişmelere duyarlı ve günlük olayları yorumlama becerisi kazanmış, saygılı, adil, sorumluluk sahibi ve ülkesinin çıkarlarını da en az kendi kazanımları kadar önemseyen, her ne işle uğraşırsa uğraşsın elinden gelenin en iyisini yapmayı amaç edinen çözüm odaklı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığımızın belirlemiş olduğu temel ilkeler dahilinde, öğretim programları vasıtasıyla öğrencilerimizi gündelik yaşam becerilerine sahip ve her alanda kendini yetiştirmeyi amaç edinmiş bireyler olarak bir üst eğitim kurumuna hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 14:15
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim söyleşileri: Yaşamımızda Nezaket ve Anlayış Çok Mu Zor? Doç.Dr.Ramazan YİRCİ
Proje Çalışmaları: Engelleri Engelleyebilirim (Mavi KApak Toplama Kampanyası)

WEB - https://karsiyaka15temmuzio46.meb.k12.tr

Adres - Karacasu Karşıyaka Mah. 82043. sokak No 26A Dulkadiroğlu / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Karacasu Karşıyaka Mahallesi 82043 nolu sokak no:26/A Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım ,merkeze uzaklık 15 km olup öğretmenler kendi araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadır. Şehir içi dolmuşlar ve belediye otobüsleri de okulumuzun yanından geçmektedir. Okulumuzun ulaşımı Aksu Mahallesi tarafından yapıldığı için ulaşım imkanları daha kolay sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİ